Termeni si conditii

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul asondaje.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare:

Drepturile de autor

Continutul acestui site (texte, imagini, animatii, elemente de webdesign si programare) sunt proprietatea SC AIRAM CONSULTING SRL si a furnizorilor sai. Orice tentativa de a copia, de a modifica sau sterge continutul site-ului fara a avea accesul sau permisiunea administratorilor va fi pedepsita conform legii in vigoare.

Confidentialitate

Societatea  respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Puteti vizita pagina site-ul nostru virtual fara sa oferiti nici o informatie despre dumneavoastra. asondaje.ro si societate  se angajazã sã nu transmitã datele personale ale utilizatorilor site-ului cãtre terti si sã le foloseascã numai în scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. asondaje.ro si societate  nu încurajeazã SPAM-ul, nu furnizeazã adresa dumneavoastrã de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferã, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgã adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseazã paginile acestui site, fãrã acordul dumneavoastrã explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul asondaje.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a asondaje.ro

Declinarea responsabilitatii

Ne straduim sa mentinem stocurile si preturile actualizate. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri cauzate de aparitia unor inexactitati sau fata de eventualele modificari . Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. Firma isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Litigii

Orice litigiu aparut intre dumneavoastra (Clienti) si noi (Societate) se va solutiona pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata de pe langa Tribunalul Oradea.

Echipa asondaje.ro